Caça un dels 15.000 passis d’Interrail del programa DiscoverEU!

"DiscoverEU" és el nom de la iniciativa del Parlament Europeu que permetrà que 15.000 joves europeus viatgin aquest estiu per tota la UE amb el bitllet d'Interrail de franc.

Objectiu
Combatre l’euroescepticisme i tornar a engrescar els joves per fer-los partícips del projecte europeu. Mitjançant aquesta iniciativa els joves podran conèixer de primera mà la diversitat d’Europa, la seva gent, els seus paisatges i les seves cultures.

Destinataris/es
Tots aquells joves que l'1 de juliol d'enguany tinguin 18 anys i la nacionalitat d’un dels 28 Estats membres de la UE.

Inscripcions
Del 12 al 26 de juny es podran formalitzar les inscripcions, que podran ser individuals o en grups de com a màxim 5 persones, mitjançant el formulari on line del Portal Europeu de la Joventut i també s’habilitarà un perfil a Facebook.
Tot seguit, s’haurà de respondre un qüestionari 5 preguntes relacionades amb l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018 i les iniciatives de la UE destinades als joves.

Guanyadors/es
Un sorteig els joves i les joves particpants que demostrin un grau de coneixements més alt sobre els temes del qüestionari decidirà les persones guanyadores.

El viatge
El viatge tindrà una durada màxima d’un mes, es farà bàsicament en tren i s’haurà de realitzar entre el 9 de juliol i el 30 de setembre de 2018. En determinats casos i circumstàncies també es posaran a disposició altres sistemes de transport alternatius.
Les característiques del passi Interrail et permet planificar el viatge al teu aire. Una gran oportunitat també per fer nous amics i amb al·licient extra de poder gaudir enguany de totes les activitats programades arreu d’Europa amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Ambaixador/a de DiscoverEU
Els i les joves que tingueu la sort de participar en aquesta iniciativa, esteu convidats, com a ambaixadors i ambaixadores de DiscoverEU, a explicar les vostres experiències de viatge a través de les xarxes socials (Instagram, Facebook o Twitter) o mitjançant una presentació en el vostre centre escolar o comunitat local.

Es preveu que durant la segona meitat de l'any hi hagi un altre període d'inscripció. Estigueu atents!

 

Per més informació:

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.