Beca universitat d'estiu

EL CAU D'ALMACELLES 2012 Juliol 16
Beca per al finançament del 75% de l'import de les despeses d'estada, a estudiants del sistema universitari català, d'edats compreses entre 18 i 25 anys, que es matriculin per a tota l'edició a la Universitat Catalana d'Estiu 2012.
Objecte:
Concedir ajuts per al finançament del 75% de l'import de les despeses d'estada, a estudiants del sistema universitari català, d'edats compreses entre 18 i 25 anys, que es matriculin per a tota l'edició a la Universitat Catalana d'Estiu 2012.

Sol·licitants:
Poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria les persones que compleixin els requisits següents:
Estar matriculat o matriculada el curs 2011-2012 en una universitat del sistema universitari català o iniciar els estudis el curs 2012-2013 i haver tramitat ja la matrícula. Tenir entre 18 i 25 anys en el moment de presentació de la sol·licitud. Matricular-se, per a tota l'edició, a la Universitat Catalana d'Estiu 2012 (matrícula completa).
Durada:
La durada és del 16 al 24 d'agost de 2012.

Import:
L'import de l'ajut és com a màxim del 75% del preu de l'estada, per a tota l'edició, a la Universitat Catalana d'Estiu.

Termini de presentació:
El termini de presentació de les sol·licituds serà del 12 al 31 de juliol de 2012.

Lloc de presentació:

La sol·licitud, d'acord amb el model normalitzat, l'ha de formalitzar la persona interessada per via electrònica a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya, a l'adreça electrònica http://www.gencat.cat/ovt.
Un cop s'ha emplenat la sol·licitud, si la persona sol·licitant es pot identificar mitjançant qualsevol dels sistemes de signatura electrònica admesos per la seu electrònica corporativa de la Generalitat de Catalunya, pot completar el procés de presentació de la sol·licitud adjuntant per via electrònica la documentació exigida.
En cas que la persona sol·licitant no disposi de cap sistema d'identificació dels acceptats per la seu electrònica, un cop omplerta la sol·licitud de manera electrònica podrà completar el procés de presentació de la sol·licitud adjuntant per via electrònica la documentació exigida.
En ambdós casos, el registre electrònic corporatiu de la Generalitat de Catalunya S@rCat emet de manera automàtica el rebut de presentació corresponent, que consisteix en una còpia autenticada de l'escrit, la sol·licitud o la comunicació de què es tracti, i hi inclou la data i l'hora de presentació i el número de registre d?entrada.

Resolució:

El termini legal màxim per resoldre la convocatòria és de sis mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC. Transcorregut aquest termini sense resolució expressa, s'entén desestimat per silenci l'ajut sol·licitat.

Documentació:
Els documents annexos següents, que s'han d'adjuntar al formulari:
a) Document d'autorització per obtenir les dades tributàries degudament signat per tots els membres de la unitat familiar de més de 18 anys. L'AGAUR comprovarà a través de la PICA les dades identificatives dels membres computables de la unitat familiar.
b) Matrícula universitària del curs 2011-2012.
c) Matrícula a la universitat catalana d'estiu, conformada per la UCE.

+INFO
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.