Barberà de la Conca acull la xerrada “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”

La xerrada, que té per títol “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”, es durà a terme a la sala del Vídeo el dijous 7 de desembre a les 12.00 h i anirà a càrrec de la tècnica de Joventut municipal.

La regidoria de Joventut de Barberà de la Conca i l’Oficina Jove Conca de Barberà organitzen una xerrada sobre mobilitat internacional on es presentarà el programa europeu Erasmus Plus i es donarà a conèixer el ventall de possibilitat que tenen els joves per marxar a l’estranger a formar-se, treballar, viatjar, fer un voluntariat, fer pràctiques o fer un intercanvi juvenil, entre d’altres.  

La xerrada, que té per títol “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”, es durà a terme a la sala del Vídeo el dijous 7 de desembre a les 12.00 h i anirà a càrrec de la tècnica de Joventut municipal.

La xerrada té per objectiu fer arribar als joves informació actualitzada sobre l’accés, l’organització i el funcionament del programa Erasmus Plus; així com informar, orientar i acompanyar els joves i/o entitats juvenils que vulguin participar en un programa de mobilitat internacional o que vulguin viure una experiència a l’estranger.

El programa Erasmus Plus, que va néixer l’any 2014 i que serà vigent fins el 2020, és un programa europeu d'educació, formació, joventut i esport que té la finalitat de millorar les qualificacions i l'ocupabilitat i modernitzar l'educació, la formació i el treball juvenil a Europa. Servirà per oferir la oportunitats d'estudiar, formar-se, adquirir experiència laboral, realitzar intercanvis i iniciatives juvenils i realitzar activitats de voluntariat a l'estranger.

Així mateix, també es parlarà d’altres experiències internacionals com poden ser la convivència en famílies, l’intercanvi de cases, el turisme responsable o l’acollida de viatgers en granges. Finalment, es donaran recomanacions pràctiques i es farà una pinzellada sobre el dret a la seguretat social i a les prestacions dels que viuen temporalment o permanentment a l’estranger.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE GARRAF 11 Octubre 2018

Curs de monitor/a de lleure intensiu hivern

A l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 10 Octubre 2018

Sessió: Oportunitats laborals a les comarques d'interior

El proper 18 d'octubre, a partir de les 17h, teniu una cita a l'espai Kesse de Tarragona. L'Oficina Jove del Priorat us convida a participar a la Jornada: ...

OFICINA JOVE GARRAF 09 Octubre 2018

Vols ser youtuber?

Dilluns 26 de novembre de 2018, a les 17 h

Informació sobre els diferents itineraris per obtenir la titulació d'Educació Secundaria Obligatòria al Municipi de Reus.

Molts joves, moltes vegades, no finalitzen els seus estudis obligatoris i amb el pas del temps se n'adonen que si volen accedir al mercat laboral necessiten ...

OFICINA JOVE GARRAF 04 Octubre 2018

Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!