Barberà de la Conca acull la xerrada “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”

La xerrada, que té per títol “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”, es durà a terme a la sala del Vídeo el dijous 7 de desembre a les 12.00 h i anirà a càrrec de la tècnica de Joventut municipal.

La regidoria de Joventut de Barberà de la Conca i l’Oficina Jove Conca de Barberà organitzen una xerrada sobre mobilitat internacional on es presentarà el programa europeu Erasmus Plus i es donarà a conèixer el ventall de possibilitat que tenen els joves per marxar a l’estranger a formar-se, treballar, viatjar, fer un voluntariat, fer pràctiques o fer un intercanvi juvenil, entre d’altres.  

La xerrada, que té per títol “Anar a l’estranger. Una experiència necessària”, es durà a terme a la sala del Vídeo el dijous 7 de desembre a les 12.00 h i anirà a càrrec de la tècnica de Joventut municipal.

La xerrada té per objectiu fer arribar als joves informació actualitzada sobre l’accés, l’organització i el funcionament del programa Erasmus Plus; així com informar, orientar i acompanyar els joves i/o entitats juvenils que vulguin participar en un programa de mobilitat internacional o que vulguin viure una experiència a l’estranger.

El programa Erasmus Plus, que va néixer l’any 2014 i que serà vigent fins el 2020, és un programa europeu d'educació, formació, joventut i esport que té la finalitat de millorar les qualificacions i l'ocupabilitat i modernitzar l'educació, la formació i el treball juvenil a Europa. Servirà per oferir la oportunitats d'estudiar, formar-se, adquirir experiència laboral, realitzar intercanvis i iniciatives juvenils i realitzar activitats de voluntariat a l'estranger.

Així mateix, també es parlarà d’altres experiències internacionals com poden ser la convivència en famílies, l’intercanvi de cases, el turisme responsable o l’acollida de viatgers en granges. Finalment, es donaran recomanacions pràctiques i es farà una pinzellada sobre el dret a la seguretat social i a les prestacions dels que viuen temporalment o permanentment a l’estranger.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 18 Desembre 2017

Campus de Nadal d'Xnergic, dedicat a la tecnologia

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 18 Desembre 2017

Videopèsols

Inscripcions obertes a la 3a Mostra de Curts de Caldes d'Estrac

GARANTIA JUVENIL: "Tardes amb Garantia" i "Registra't"

Des del desembre del 2016, l’Oficina Jove de Calàbria i altres PIJ de la ciutat t’oferim sessions grupals d’inscripció al programa europeu de ...

Horaris de Nadal 2017

Durant aquest període nadalenc, tot i que no tanquem, sí farem horari especial...alguns dies !!! Els dies 27,28 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Desembre 2017

Inscripcions cursos 2n trimestre Tres Roques

Estaràn obertes fins el 17 de desembre.