Assegura't

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Maig 21
Assegura't és un còmic per prevenir la violència de gènere.
Aquest còmic pretén ser una eina que complementi les xerrades i tallers que es fan als instituts contra la violència de gènere.
Els personatges del còmic tracten els cinc tipus de violència masclista: violència en l'àmbit de la parella, mutilació genital femenina, matrimonis forçats, violència en la família i agressions sexuals. Al final de cada història hi ha un apartat anomenat "Important!", en el que s'informa als joves sobre els seus drets i sobre les mesures de protecció que cal prendre davant d'una possible agressió.
En aquest sentit, l'Oficina Jove, juntament amb l'Institut Català de la Dona, organitza "Talla amb els Mals Rotllos" un taller de la campanya per la prevenció de la violència de gènere.
Comentaris
gruotQ <a href="http://tclzqndtmenv.com/">tclzqndtmenv</a>, [url=http://leerpzjbfmev.com/]leerpzjbfmev[/url], [link=http://kbsiipdfyhmf.com/]kbsiipdfyhmf[/link], http://anbsczcabrik.com/
offnsugs
18/11/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.