Assegura't

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Maig 21
Assegura't és un còmic per prevenir la violència de gènere.
Aquest còmic pretén ser una eina que complementi les xerrades i tallers que es fan als instituts contra la violència de gènere.
Els personatges del còmic tracten els cinc tipus de violència masclista: violència en l'àmbit de la parella, mutilació genital femenina, matrimonis forçats, violència en la família i agressions sexuals. Al final de cada història hi ha un apartat anomenat "Important!", en el que s'informa als joves sobre els seus drets i sobre les mesures de protecció que cal prendre davant d'una possible agressió.
En aquest sentit, l'Oficina Jove, juntament amb l'Institut Català de la Dona, organitza "Talla amb els Mals Rotllos" un taller de la campanya per la prevenció de la violència de gènere.
Comentaris
gruotQ <a href="http://tclzqndtmenv.com/">tclzqndtmenv</a>, [url=http://leerpzjbfmev.com/]leerpzjbfmev[/url], [link=http://kbsiipdfyhmf.com/]kbsiipdfyhmf[/link], http://anbsczcabrik.com/
offnsugs
18/11/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...

Sortir-se de la línea

Inauguració d’exposició

Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.