Apunta't al càsting de la campanya 2018 del Carnet Jove!

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2017 Setembre 04
El rodatge es durà a terme el proper mes de novembre. Pots inscriure’t fins al 20 de setembre

Vols protagonitzar la campanya publicitària 2018 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots participar en la campanya que s’emetrà en diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer de l’any vinent. El rodatge es durà a terme el proper mes de novembre. Pots inscriure’t fins al 20 de setembre.

Qui s’hi pot apuntar?

Tots els i les joves de Catalunya entre 12 i 31 anys que siguin titulars del Carnet Jove i estiguin registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Si ets menor de 18 anys caldrà l’autorització del pare, la mare o del tutor legal, i assistir al càsting acompanyat.

Hi ha moltes places?

Es necessiten 30 joves per protagonitzar els papers de protagonistes i de figurants de l'espot. Si et seleccionen rebràs una remuneració de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzes un paper principal o de figurant. Cada persona seleccionada assistirà al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en què sigui convocada.

Inscripcions

Tens des del divendres 1 de setembre fins al dimecres 20 de setembre per inscriure't. Els dies 26 i 27 de setembre de 2017, Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d'assistència al càsting.

Dies i lloc del càsting

El càsting es farà els dies 2,3 i 4 d'octubre (dilluns, dimarts i dimecres), de les 10 de matí a les 7 de la tarda, a la seu de l'Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona). Es podran ampliar les dates en funció del nombre de persones inscrites.

El rodatge

El rodatge de l'anunci tindrà lloc en el mes de novembre de 2017, i la sessió fotogràfica es podrà dur a terme els mateixos dies o fora d'aquest període.

Per a més informació clica aquí.

Comentaris
ZAuiBb Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The total glance of your website is magnificent, let alone the content!
me suba
21/12/2018

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!