Anomena-ho, existeix: tallers sobre prevenció del bullying homofòbic

Durant aquest curs 2017-2018, l’Oficina Jove del Baix Ebre, conjuntament amb la Coordinació Territorial a Terres de l’Ebre de la Direcció General de Joventut, s’estan realitzant tallers sobre prevenció del Bullying LGBTI a diferents instituts de la comarca.

Durant aquest curs 2017-2018, l’Oficina Jove del Baix Ebre, conjuntament amb la Coordinació Territorial a Terres de l’Ebre de la Direcció General de Joventut, s’estan realitzant tallers sobre prevenció del Bullying LGBTI a diferents instituts de la comarca.

 

El projecte “Anomena-ho, existeix” neix a ran de l'aprovació de la llei contra l'homofòbia al Parlament de Catalunya al mes d'octubre de 2014.

 

La població diana d'aquest projecte es l'alumnat de 1er d'ESO, moment de canvis importants per a ells i elles, i moment important per educar en la diversitat. A més a més, es té en compte també què és l’època en que es troben més presents les situacions de bullying (tot i que s’observa més a 5é i 6é de primària).

 

Els objectius dels tallers són:

- Desenvolupar una actitud positiva cap a la diversitat sexual i de gènere.

- Que estiguin educats i sensibilitzats en la diversitat i en valors, en el dret i el respecte, en la diferència, en l'empatia i en l'autoestima.

- Evitar que el desconeixement o la incomoditat envers la diversitat sexual o de gènere sigui una dificultat per afrontar-ho.

- Disminuir situacions de bullying en general i/o relacionades amb l’homofòbia

 

Amb el que portem de curs ja hem realitzat 7 tallers amb aproximadament 210 joves. 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 3ª JORNADA DE JOC I EDUCACIÓ DEL PIRINEU

El passat 10 de novembre se celebrà la 3ª "Jornada de Joc i Educació del Pirineu" a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell.

NOU HORARI DEL SERVEI DE SALUT DE L'ALTA RIBAGORÇA

Tots els dijous de 16:30 a 19:30 a l’Oficina Jove, trobaràs un servei on podràs demanar informació, preservatius o fins i tot fer-te la prova de ...

VOLEU TREBALLAR A ALEMANYA?

Nou procés de selecció de professionals en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració, per treballar a Alemanya que es portarà a terme a Barcelona ...

JORNADA DE NETWORKING!

Per a joves emprenedors/es, joves qualificats/des i empreses.