Anem a buscar el Tió!

Trobar el tió de casa pot ser tota una aventura i l’Espluga de Francolí es prepara per viure-la. El proper dia 3 de desembre els espluguins i espluguines tindran la possibilitat de viure una experiència familiar en plena natura: l’aventura de trobar el tió al bosc.

Trobar el tió de casa pot ser tota una aventura i l’Espluga de Francolí es prepara per viure-la. El proper dia 3 de desembre els espluguins i espluguines tindran la possibilitat de viure una experiència familiar en plena natura:  l’aventura de trobar el tió al bosc. 

Els tions, durant tot l’any, viuen als boscos del terme municipal on busquen els seus caus i esperen que arribin les festes nadalenques per tornar a les seves cases. Donat que ja s’apropa el Nadal, els tions han començat a apropar-se al poble i estan preparats per a que les seves famílies els vagin a buscar.

A 2/4 d’11 del matí es rebrà a tots els participants al pàrquing de l’Alberg Jaume I, i tot seguit, s’iniciarà la sortida per apropar-se als boscos de Poblet. L’activitat és oberta a totes les famílies i s’adpatarà en funció de l’edat dels participants. Mitjançant uns guies, i potser fins i tot algun personatge màgic, els infants s’endinsaran al paratge natural tot escoltant històries sobre els tions. 

Un cop s’hagin trobat els tions, les famílies podran recuperar energia amb un bon tros de coca amb xocolata. Tot seguit, cada família podrà endur-se el seu tió cap a casa on caldrà que l’alimenti de valent si volen que cagui amb força.

L’activitat és oberta a tothom i és gratuiïta. Per participar-hi és necessari passar per les oficines de Drac Actiu el dimecres 29 de novembre de 09h a 14h o el dissabte 2 de desembre de 10 a 12h per tal d’inscriure’s a l’activitat i informar del nom del tió. Per més informació, les famílies poden trucar a l’ajuntament en horari d’oficina o bé escriure al correu esoriano@esplugadefrancoli.cat.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE GARRAF 11 Octubre 2018

Curs de monitor/a de lleure intensiu hivern

A l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 10 Octubre 2018

Sessió: Oportunitats laborals a les comarques d'interior

El proper 18 d'octubre, a partir de les 17h, teniu una cita a l'espai Kesse de Tarragona. L'Oficina Jove del Priorat us convida a participar a la Jornada: ...

OFICINA JOVE GARRAF 09 Octubre 2018

Vols ser youtuber?

Dilluns 26 de novembre de 2018, a les 17 h

Informació sobre els diferents itineraris per obtenir la titulació d'Educació Secundaria Obligatòria al Municipi de Reus.

Molts joves, moltes vegades, no finalitzen els seus estudis obligatoris i amb el pas del temps se n'adonen que si volen accedir al mercat laboral necessiten ...

OFICINA JOVE GARRAF 04 Octubre 2018

Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!