ACTIVITATS DEL MES DE MARÇ DEL CASAL DE JOVES

El Casal de Joves de Reus ha programat per aquest mes de març diverses activitats i tallers.

El cicle 'Troba la feina que busques' és gratuït i es fa els dies 26, 27, 28 i 29 de març de 10.30 a 13.00 hores. Poden anar-hi tots els joves interessats a partir de 16 anys, i la primera de les sessions portarà el títol 'Posa'm a prova! Sóc bo/bona comunicant...?'. Les següents sessions seran 'Currículum creatiu: marca la diferència', 'Supera les teves pors i inseguretats que ens limiten!', i 'Tinc Linkedin? Com l'utilitzo en la recerca de feina?'.

Dins la programació del mes de març també s'ha previst Les activitats comencen el dimarts 6 de març amb un taller sobre creació musical per a nois noies a partir de 12 anys, de 18.00 a 20.00 hores. També podeu podeu trobar una nova sessió dels tallers de cuina per conèixer diferents receptes, aquest mes centrades en els arrossos i les postres. La sessió es farà el 19 de març, de 17.00 a 19.00 hores, i s'adreça als joves a partir de 12 anys, per un preu de 4 euros amb Targeta Jove o 5 euros sense. Al 12 de març l'activitat a partir de 12 anys, de cinc a set de la tarda, serà 'DiY. Atrapasomnis'; continuarà el 15 de març a la mateixa hora, per a joves a partir de 14 anys, amb 'Presentació d'oportunitat de voluntariat local'; seguirà amb 'Organitzem la festa de final de curs d'instituts' amb diversos consells el 20 de març a les cinc de la tarda; i 'Treu suc de la càmera del teu mòbil' el 21 de març de cinc a set de la tarda, a partir de 14 anys. L'última de les activitats també tindrà relació amb la tecnologia i serà 'Appsxs. Millora el teu mòbil', el 22 de març de cinc a set de la tarda, a partir de 14 anys.

Tots els joves interessats hauran de realitzar inscripció prèvia a la següent adreça: http://www.joventutreus.cat/inscripcions

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

Inscripcions obertes fins a l'1 de maig de 2018

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

Jornada de Portes Obertes

Campus Professional UVic-UCC

ELS JOVES DE 12 a 16 ANYS TAMBÉ DECIDEIXEN

El passat divendres, dia 16 de març, es va celebrar la segona assemblea del Pressupost Participatiu de Joventut.