Acreditació econòmica MATRC i Beca EQUITAT curs acadèmic 2018-2019

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Juliol 05
Per al curs acadèmic 2018-2019 s’ha implementat un únic formulari per a sol·licitar l’Acreditació de caràcter econòmic (MATRC), per matricular-se com a becari/ària condicional, i l’Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT)

 

El formulari de sol·licitud és únic i permet sol·licitar:

  • L'acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat per a la minoració del preu públic dels crèdits dels estudis universitaris. (Procediment EQUITAT).
  • L'acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de poder formalitzar la matrícula amb la condició de becari/becària condicional. (Procediment MATRC).

La persona sol·licitant haurà de formalitzar la sol·licitud d'acord amb el model normalitzat per via electrònica a través de la web de  "Tràmits gencat".

Requisits comuns

  1. Complir els requisits de renda i patrimoni familiar descrits a l'apartat IV de la convocatòria.

Requisits específics EQUITAT

  1. Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol estat membre de la Unió Europea. En el cas de ciutadans de la Unió o dels seus familiars, beneficiaris dels drets de lliure circulació i residència, han de tenir la condició de residents permanents o acreditar ser treballadors per compte propi o d'altri.

En el cas d'estudiants no comunitaris, s'aplica el que es disposa en la normativa sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social.

Els requisits s'han de complir a data 31 de desembre de 2017.

  1. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de grau i estiguin en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.
  2. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de màster habilitant i estiguin  en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.

El termini de presentació de sol·licituds és del 5 de juliol al 15 d'octubre 2018.

Instruccions formulari Acreditació econòmica (MATRC) i beques Equitat

 

Comentaris
Encara no hem rebut resposta de l'acreditació del tram de renda familiar i de la beca equitat, però si ens han contestat sobre l'acreditació com a becari. Quan solen dónar resposta?
Belén
03/08/2018
Hola Belén, disculpa que hem estat tancats per vacances, hem vist la teva pregunta, però a més a més hem tingut problemes tècnics per publicar la resposta. Quan omples el formulari, reps dues respostes, però no alhora. Heu rebut la primera, que és que està acreditat/da com a becari/ària condicional. Per la següent, desconeixem quan rebreu resposta. Si t'urgeix saber-ho, pots contactar amb AGAUR al telèfon: 933 10 63 94 o si et salta el contestador, també responen per email (triguen uns dies), a informacio.agaur@gencat.cat
Oficina Jove Garraf
05/09/2018

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 25 Setembre 2018

TALLERS JOVES ALT CAMP-TARDOR 18'

Una proposta de tallers d'orientació laboral i educativa per aquesta tardor a l'Alt Camp

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.