2na Setmana de l'Economia Social i Solidària de Mataró

OFICINA JOVE DEL MARESME 2017 Novembre 20
La iniciativa incorpora enguany nous escenaris com el Pati del Cafè Nou, que acollirà la Fira d’Entitats. Ja pots descargar-te el programa complert.

Mataró acollirà entre el 21 i el 25 de novembre la 2a Setmana de l’Economia Social i Solidària, una iniciativa que té com a objectiu estendre els valors de l’economia solidària a tota la ciutat. Amb aquesta finalitat s’han organitzat diverses activitats com taules rodones, xerrades o conferències, i s’han ampliat els escenaris on tindran lloc aquestes accions. Així doncs, a més de les seus de l'any 2016 –Cafè de Mar i TecnoCampus-, també se celebraran esdeveniments a altres punts com el Centre Cívic de Rocafonda, Can Fugarolas o el Pati del Cafè Nou, que acollirà la Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària i la representació d’una obra de teatre.

Durant la setmana s’han previst activitats dirigides a estudiants, formacions i xerrades dirigides a professionals, taules rodones per compartir experiències de projectes cooperatius dins del món de la cultura i també sobre iniciatives cooperatives que s’han dut a terme al País Basc. També es presentarà la Xarxa de Municipis per l’Economia Social, així com la Diagnosi de l’Economia Social del Maresme.
 

Canals oficials de comunicació #SESSMataro

Web: http://www.cooperadorsdemataro.coop/ca

Mail: info@cooperadorsdemataro.coop

Facebook: https://www.facebook.com/fucmataro

Twitter: https://twitter.com/fucmataro / https://twitter.com/XesMataro

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=