ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DEL MARESME 25 Novembre 2017

Vols tenir una titulació en l'àmbit del lleure?

Aprofita els dies festius de Nadal per realitzar el curs de monitor/a o el director/a de lleure a l'Oficina Jove del Maresme - Sidral

OFICINA JOVE DEL MARESME 24 Novembre 2017

Vols acreditar la teva experiència laboral?

Si tens experiència laboral en una ocupació però no disposes d’una titulació que ho acrediti, el proper dimarts 28 de novembre a les 9.30h es realitzarà una sessió informativa sobre la convocatòria del programa Acredita’t.

OFICINA JOVE DEL MARESME 24 Novembre 2017

Xerrada sobre pràctiques internacionals

El proper dimecres 29 de novembre el Servei de Mobilitat Internacional ha organitzat una xerrada sobre pràctiques internacionals dins del programa TLN Mobilicat.

OFICINA JOVE DEL MARESME 23 Novembre 2017

Projecte "Joves referents"

Per la interculturalitat i la prevenció de les violències.